Tel: 072 - 571 48 81 | info@kampkozijnen.nl

Intro

Waar vroeger het meest gebruik werd gemaakt van houten kozijnen begint de vraag naar kunststof kozijnen de laatste jaren steeds meer aan te trekken. De ‘goedkope’ uitstraling van de oude kunststof kozijnen is allang niet meer en de onderhoudsvriendelijkheid en duurzaamheid van het product doet veel mensen de kwaliteit van kunststof kozijnen inzien.

Waarom kunststof kozijnen van Kamp Kozijnen in Heerhugowaard?

 • Uitgebreid en persoonlijk advies aangevuld met technische tekeningen.
 • Inbraakwerend sluitwerk voorzien van SKG- en politiekeurmerk.
 • Kozijnen voorzien van een degelijk verdiept renovatie profiel.
 • Montage door eigen VCA gecertificeerd montage personeel.
 • Kozijnen voorzien van KOMO-attest-met-certificaat.
 • HR++ dubbele beglazing en waar nodig gelaagd glas volgens Bouwbesluit.
 • Ontwerpvrijheid door de vele keuzemogelijkheden als houtnerfstructuur of glad, draairichting, stijl en kleur.
 • Aangesloten bij Bouwgarant en Bouwend Nederland.
 • Meer dan 140 jaar bouwtechnische ervaring en kennis.
 • Twijfel? Wij maken graag vrijblijvend een artist impressie waarin u de nieuwe kozijnen met eventuele andere indeling/kleur direct kunt zien.
 • Combineer deze werkzaamheden met diverse andere werkzaamheden aan uw woning zoals een aanbouw, badkamerrenovatie of interne verbouwing. Wij bieden u graag in samenwerking met onze andere bedrijven een totaalpakket aan.

Financiering

Uw aankoop of een deel daarvan kunt u ook gespreid betalen. Wij werken hiervoor samen met een betrouwbare partner.

IK INVESTEER SLIM
Sinds 21 januari 2014 is het mogelijk om een Energiebespaarlening af te sluiten om te investeren in energiebesparende maatregelen in de eigen woning. Ook vervanging van kozijnen vallen onder deze regeling. De Energiebespaarlening is vanwege de lage rente aantrekkelijk voor particuliere woningeigenaren. De lening wordt verstrekt uit het Nationaal Energiebespaarfonds.

SUBSIDIE ENERGIEBESPARENDE MAATREGELEN GEMEENTE
Vraag bij uw Gemeente naar de mogelijkheden voor subsidiering van energiebesparende maatregelen. Voor inwoners van Heerhugowaard die energiebesparende maatregelen treffen in hun huis, stelt de gemeente subsidie beschikbaar, genaamd Tempo+ regeling. Dit houdt in dat per huishouden 15% van het aankoopbedrag wordt gesubsidieerd. Wel is er een maximum van €500,- euro. De regeling geldt alleen voor eigenaar-bewoners van een bestaande woning. Verder moet de minimuminvestering €1000,- euro zijn. Een overzicht van alle maatregelen die onder de subsidie vallen is te vinden in de Toelichting Tempo+ regeling 2013 (pdf, 820 kB).

Klik hier voor meer informatie over de subsidieregeling in Heerhugowaard of vraag uw Gemeente naar subsidieregelingen.


PREMIEVOORDEEL
Informeer bij uw verzekeringsadviseur naar mogelijk voordeel op de verzekeringspremie als uw kozijnen voldoen aan Politie Keurmerk Veilig Wonen®.

Energiebesparing

Kamp Kozijnen gebruikt over het algemeen voor renovatie het HBI Rehau character design 70 verdiepte meerkamerprofiel, speciaal ontwikkeld voor de Nederlandse markt. Dit profiel biedt in energetisch opzicht de beste, voor kunststoframen momenteel op de markt beschikbare profieltechniek. Daarnaast is dit het kozijn dat door de maten bijna gelijk is aan een houten kozijn. Voor de warmte-isolatie, de statica en het optische verschijningsbeeld speelt de profielvormgeving een beslissende rol. Voor de verbetering van de statische belastbaarheid is de vleugel en het kozijn van ieder kunststofraam traditioneel versterkt met verzinkte staalprofielen.

Deze groot gedimensioneerde staalprofielen worden tijdens de productie rondom dichtgelast en vormen daardoor een homogene eenheid met het meerkamer kunststofprofiel. In combinatie met geïntegreerde hoekverstevigingen wordt zelfs bij deuren met een groot glasoppervlak een extreme stabiliteit gerealiseerd.

Met onze kozijnen met verdiept profiel is er zelfs energiebesparing mogelijk tot wel 56 % (vergelijkingsbasis: houten/kunststofraam met een Uw van 2,7 W/m²K)

Daarnaast kunt u bij nieuwbouw ook kiezen voor de HBI-kunststoframen vlak zes-kamer-kunststofprofiel met GVK-profielkern(glasvezelversterkte kunststof). De clou van de nieuwe profielconstructie: een profielkern van het hightechmateriaal RAU-FIPROR geeft de HBI-kunststofkozijnen ook zonder staalversterking een uitstekende stabiliteit. De tot nu toe onvermijdbare warmte-bruggen door het staal zijn verleden tijd en het ideale isolatiemateriaal (lucht) is daarvoor in de plaats gekomen. Bovendien ontstaan tegelijkertijd unieke isolatie eigenschappen die ideaal zijn voor de toepassing in laagenergiehuizen en bij energiebewuste saneringen van oude gebouwen: zelfs ook zonder extra isolatiemaatregelen wordt een Uf-waarde = 1,0 W/m2K bereikt en in combinate met 3-bladig glas met een Ug-waarde van van 0,5 W/m2K kan voor het gehele kozijn een in zijn klasse unieke Uw-waarde van 0,73 W/m2K worden behaald.

Onderhoudsvriendelijk

Met hun extreem gladde, gesloten profieloppervlakken zijn onze kunststof kozijnen en Keralit gevelbekleding minder gevoelig voor vuil. Daaruit resulteren niet alleen een glanzende optiek, maar ook weerbestendigheid en duurzaamheid. Het materiaal van het profielsysteem is antistatisch behandeld, kan moeiteloos met normaal schoonmaakmiddel worden gereinigd en is zo voor lange tijd optimaal beschermd tegen verontreiniging.